Sastojci:
- 250 g KopriVITA tjestenine s koprivom
- 500 g pilećih prsa
- 2 žlice ulja (suncokretovo, maslinovo ili kokosovo)
- 2 mrkve
- 1-2 svježe crvene ili zelene paprike
- 1 glavica luka
- 1 tikvica
- Soja sos (količina po želji)
- Sol, papar, vegeta
- Priprema:
- KopriVITA tjesteninu s koprivom skuhajte prema uputama na pakiranju
- Povrće i meso narežite na trakice
- Piletinu začinite paprom, soli i vegetom te stavite peći u wok na prethodno zagrijano ulje
- Pržite meso nekoliko minuta sve dok ne poprimi zlatnu boju, zatim izvadite iz woka i na preostalu
masnoću stavite pržiti povrće - Kada povrće omekša, vratite piletinu i dodajte soja sos prema želji
- Nakon 2 do 3 minute, dodajte KopriVITA tjesteninu s koprivom, kratko pomiješajte i maknite s
vatre
Dobar tek!