Sastojci:
- 100 g KopriVITA širokih rezanaca od koprive
- 250 g pilećih prsa
- prstohvat bosiljka
- prstohvat origana
- 2 žličice maslinovog ulja
- 2 češnja češnjaka
- 1 manji ljubičasti luk
- 1 srednja rajčica
- 2 žličice ribanog parmezana
- peršin za dekoraciju
- 100 g listova mladog špinata
- sol, papar, kumin
Priprema:
- KopriVITA široke rezance od koprive skuhajte prema uputama na pakiranju.
- Zagrijte maslinovo ulje u velikoj tavi, dodajte sitno nasjeckani luk i češnjak te pirjajte miješajući dok luk ne omekša.
- Dodajte piletinu narezanu na kockice i prstohvat kumina te pirjajte dok ne poprimi zlatnu boju.
- Dodajte na kockice narezanu rajčicu, bosiljak, origano, sol i papar.
- Pirjajte dok ne omekša pa dodajte špinat i poklopite.
- Nakon 2 do 3 minute dodajte kuhane KopriVITA široke rezance od koprive, parmezan i na sitno narezan peršin te promiješajte dok se sve ne poveže pa poslužite.